For første gang siden 2005 er Infernal klar til at gå i flæsket på de danske klubber!

Efter en årrække som headlinere i store koncerthuse og på festivalerne, vil bandet i forbindelse med udgivelsen af singlen "Can't Go Back" faktisk gøre netop dét; de vender tilbage til klubberne, hvor det hele begyndte i 1997 med platin-singlen Sorti de l'Enfer.

Duoen er enige om, at den fortættede energi, man kan skabe på en klub, ikke kan sammenlignes med noget andet og Paw udtaler: "Vi har savnet at få folk helt tæt på. Det er fedt at stå der og svede med crowden helt oppe i smasken. Du kan ikke gemme dig bag show og staffage."

Og Lina følger op: "Selvfølgelig er det også optur at lave store shows, men der er en råhed, jeg elsker ved at spille klubber. Du skal være på toppen af dit game hvert sekund, når alle står så tæt på, at de kan se ilden i dine øjnene. Det kræver et helt andet niveau af nærvær og jeg kan godt lide at presse mig selv til at give mere, end jeg troede jeg havde."

Gruppen har i det hele taget haft god tid til at spare krudt op, for "Can't Go Back" er faktisk første udspil fra Infernal i eget navn siden 2010 og gruppen har holdt spillepause og pressefri siden september 2011. "Det har givet blod på tanden, at vi har været væk fra det og bare begravede os i studiet og knoklede løs uden en deadline", fortæller Lina.

Paw beskriver, at de to i det hele taget har brudt med gamle vaner igennem det seneste år. "Alting var blevet for planlagt og systematisk og der var så meget, vi ikke tillod os selv. Nu er vi holdt op med at sige "det kan vi ikke, fordi..." - hvis vi har lyst til det, så gør vi det". Og Lina forklarer: "Det var derfor vi startede projektet Paw&Lina med en single på dansk ("Stolt af mig selv?"). Og det er også derfor vi skider lidt på økonomien og tager ud og spiller klubber. Det er fordi vi kan mærke, at det trænger vi til!"

Og når Infernal gør noget, så gør de det med eftertryk!

Derfor er det blevet til en landsdækkende Club Tour.

Kommer du?!?