- Always be creative

Posters

Jeg holder meget af, at designe plakater, postkort, t-shirts og andet, fordi designet helst skal være så enkelt, at man hurtigt fanger budskabet, og samtidigt må det gerne være elegant og flot at se på. Derudover er det et format som man kan lave i så mange forskellige udgaver, og man kan designe et helt nyt udtryk til hver plakat.

Jeg kan især godt lide at lave noget tekst på mine plakater, der underbygger designet eller motivet.

Fønix

Denne fugl startede bare som en enkelt hurtig skitse, men jeg syntes at det kunne være en rigtig god udfordring at prøve at rentegne den i Illustrator, og give den nogle flotte farver. Jeg ville gerne bevare det lidt skitse-agtige udtryk, og det har jeg gjort ved at tegne næste hver enkelt lille skitse-streg med i min vector-tegning.

I starten var det bare en fugl, og jeg kunne ikke helt bestemme mig for hvad det var. Måske en ørn, en griffin, og da jeg lagde min skitse op på Facebook kom der hurtigt mange andre forslag. Men da en af mine kollegaer fra Kulturmaskinen nævnte at det kunne være en fønix, så gik det hele bare op i en højere enhed.

Jeg legede lidt med tanken om en fønix, som jo er et symbol på genfødsel eller evigt liv. Ikke fordi den er udødelig, men fordi den altid vil leve videre. Det synes jeg faktsik er en ganske fin tanke, da vi jo alle skal herfra på et tidspunkt, men de fleste af os håber vel også på, at vores minde vil leve videre i vores eferladtes hjerter. Derfor har min tegning fået en undertitel, der hedder "Eternal Life".

Hand lettering

Wall of Fame

Dette projekt har overskriften "Wall of Fame", da det handler om, at jeg gerne ville lave nogle mere stilrene plakater til mig selv, af nogle af de personer som jeg synes om, ser op til, og i det hele taget taler til mig.

Billederne har jeg redigeret i Photoshop, gjort dem sort/hvide, styrket kontrasten, og derefter brugt filteret posterize, for nemmere at kunne se hvilke områder der skulle have hvilken farve, da jeg har valgt kun at holde det i sort, grå og hvid. Derefter har jeg rentegnet det hele i Illustrator, og sat navn på.